Časopis

Potraviny – Legislatíva a prax potravín

Formát: A4,

Tlačený odborný časopis je zameraný na bezpečnosť a legislatívu v oblasti potravín. Je určený všetkým, ktorí hľadajú fundované a praktické odpovede na túto oblasť. Vychádza 4-krát ročne.

K predplatnému časopisu máte k dispozícii bezplatný odpovedný servis.

Obsah

  • Pitný režim na pracovisku v potravinárskej výrobe v roku 2020
  • Postup pri vzniku úrazu pri výrobe potravín v roku 2020
  • Pravidlá EÚ týkajúce sa výroby a označovania produktov ekologickej poľnohospodárskej výroby (od roku 2021)
  • Ekologické logo EÚ
  • Výroba a označovanie ekologických produktov od 1. januára 2021
  • Pozor, zmeny v definovaní, popise, prezentácii a označovaní liehovín od 25. mája 2021
  • Všeobecné a osobitné zdravotné tvrdenia o potravinách
  • Samoobslužný predaj nebalených pekárenských výrobkov
  • Odôvodnenie výšky uloženej pokuty

Zoznam autorov

Kolektív autorov

Máte otázku ohľadom tohto produktu?
Kontaktujte nás na info@dashofer.sk