Certifikovaný seminár

Praktický kurz EXCEL

Časopis

Potraviny – Legislatíva a prax potravín

Formát: A4 Obdobie predplatného: 12 mesiacov

Tlačený odborný časopis je zameraný na bezpečnosť a legislatívu v oblasti potravín. Je určený všetkým, ktorí hľadajú fundované a praktické odpovede na túto oblasť. Vychádza 4-krát ročne.

Pri objednávke ročného predplatného automaticky získate prístup do online verzie časopisu, kde nájdete archív článkov, právne predpisy a možnosť posielať nám otázky, na ktoré vám sprostredkujeme odborné odpovede.

K predplatnému časopisu máte k dispozícii bezplatný odpovedný servis.

Obsah

Články:

  • Zmeny v zákone č. 152/1995 Z. z. o potravinách od 1. júla 2022
  • Možnosti inovatívnej výroby a vývoja potravín so zameraním na celiatikov
  • Predaj a použitie potravín po uplynutí dátumu minimálnej trvanlivosti

Otázky a odpovede:

  • Označovanie "vegánskych" potravín v roku 2022
  • Stopové prvky mäsa a označovanie vegetariánskej potraviny v roku 2022

Zoznam autorov

Kolektív autorov

Máte otázku ohľadom tohto produktu?
Kontaktujte nás na info@dashofer.sk