Časopis

Potraviny – Legislatíva a prax potravín

Formát: A4,

Tlačený odborný časopis je zameraný na bezpečnosť a legislatívu v oblasti potravín. Je určený všetkým, ktorí hľadajú fundované a praktické odpovede na túto oblasť. Vychádza 4-krát ročne.

K predplatnému časopisu máte k dispozícii bezplatný odpovedný servis.

Obsah

  • Legislatívne zmeny pre oblasť potravín
  • BOZP
  • Hygiena
  • Pracovná zdravotná služba
  • Legislatíva z oblasti potravín
  • Výkon úradnej kontroly potravín orgánov verejného zdravotníctva
  • Predaj potravín na diaľku
  • Legislatíva vs konkurencieschopnosť slovenských spracovateľov mäsa
  • Legislatívne opatrenia a zmeny v pekárenskom odbore
  • Úradné kontroly potravín v judikatúre Najvyššieho súdu SR
  • Označovanie krajiny pôvodu základnej zložky potraviny
  • Dosledovateľnosť pôvodu potravín
  • Označovanie potravín
  • Dovoz a vývoz potravín
  • Colný sklad pre potraviny
  • EU nariadenia pre oblasť potravín

Zoznam autorov

Kolektív autorov

Máte otázku ohľadom tohto produktu?
Kontaktujte nás na info@dashofer.sk