Certifikovaný seminár

Praktický kurz EXCEL

Časopis

Potraviny – Legislatíva a prax potravín

Formát: A4 Obdobie predplatného: 12 mesiacov

Objavte zdroj aktuálnych informácií o bezpečnosti potravín a legislatívnych novinkách! Tlačený odborný časopis Potraviny – Legislatíva a prax potravín je bránou k dôkladným a praktickým odpovediam z oblasti potravín. Časopis vychádza štyrikrát ročne a prináša Vám nevyhnutné vedomosti priamo do Vášho pracovného prostredia.

Pri zakúpení ročného predplatného získate okamžitý prístup k online verzii časopisu. Môžete si tak prehliadať archív článkov, sledovať platné legislatívne predpisy a posielať svoje otázky, na ktoré Vám tím odborníkov poskytne komplexné odpovede.

(obrázok produktu) Potraviny – Legislatíva a prax potravín

K predplatnému časopisu máte k dispozícii bezplatný odpovedný servis.

Obsah

Články:

  • Rastlinné alternatívy mäsa a mäsových výrobkov
  • Stratégia EÚ: Z farmy na stôl
  • Nariadenie EÚ o odlesňovaní: Rada sa dohodla na posunutí začiatku uplatňovania
  • Ambulantný predaj rýb legislatívadátumu minimálnej trvanlivosti

Otázky a odpovede:

  • Uvádzanie množstva oxidu siričitého v džemoch
  • Uvádzanie podielu vajec pri výrobe vaječných cestovín
  • Označenie výrobku "Vegan klobáska"
  • Bezgluténové výrobky a použitie pojmu pšeno resp. proso
  • Definícia nugátu a výrobkov s príchuťou nugátu v slovenskej legislatíve

Zoznam autorov

Kolektív autorov

Vaše otázky ohľadne tohto produktu zodpovie info@dashofer.sk