Časopis

Potraviny – Legislatíva a prax potravín

Formát: A4, Obdobie predplatného: 12 mesiacov

Tlačený odborný časopis je zameraný na bezpečnosť a legislatívu v oblasti potravín. Je určený všetkým, ktorí hľadajú fundované a praktické odpovede na túto oblasť. Vychádza 4-krát ročne.

Pri objednávke ročného predplatného automaticky získate prístup do online verzie časopisu, kde nájdete archív článkov, právne predpisy a možnosť posielať nám otázky, na ktoré vám sprostredkujeme odborné odpovede.

K predplatnému časopisu máte k dispozícii bezplatný odpovedný servis.

Obsah

Články:

  • Označovanie zloženej zložky potravín
  • Označenie výživovej hodnoty potravín
  • Nebezpečná potravina - hydinové mäso

Štátna veterinárna a potravinová správa SR:

  • Usmernenie Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR vo veci označovania zložiek v potravinách v súvislosti s nedostatkom surovín (vojnový konflikt na Ukrajine)

Úrad verejného zdravotníctva Slovenskej republiky:

  • Zákaz používania oxidu titaničitého (E171) ako prídavnej látky v potravinách

Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR:

  • Spúšťame mimoriadnu pomoc pre potravinárov

Zoznam autorov

Kolektív autorov

Máte otázku ohľadom tohto produktu?
Kontaktujte nás na info@dashofer.sk