K predplatnému časopisu máte k dispozícii bezplatný odpovedný servis.
Obsah
- Pitný režim na pracovisku v potravinárskej výrobe v roku 2020
- Postup pri vzniku úrazu pri výrobe potravín v roku 2020
- Pravidlá EÚ týkajúce sa výroby a označovania produktov ekologickej poľnohospodárskej výroby (od roku 2021)
- Ekologické logo EÚ
- Výroba a označovanie ekologických produktov od 1. januára 2021
- Pozor, zmeny v definovaní, popise, prezentácii a označovaní liehovín od 25. mája 2021
- Všeobecné a osobitné zdravotné tvrdenia o potravinách
- Samoobslužný predaj nebalených pekárenských výrobkov
- Odôvodnenie výšky uloženej pokuty
Zoznam autorov
Kolektív autorov

Máte otázku ohľadom tohto produktu?
Kontaktujte nás na info@dashofer.sk